lunes, 7 de noviembre de 2011

Es necessària la convivència per aprendre ¿?¿


Bé amics, amb aquesta nova entrada al bloc, intentarem donar resposta a una altre qüestió relacionada amb la convivència.

Realment sembla que la paraula convivència i el terme aprendre estan molt relacionades  entre elles. Nosaltres i segurament la majoria de gent pensarà que un dels fets que facilita l’aprenentatge és la convivència diària amb la societat, ja que, al fet d’escoltar, de parlar i de relacionar-nos amb la població,  fa que cada dia s’adquireixin més coneixements.
El fet d’adquirir nous aprenentatges mitjançant  la convivència diària, sembla estar relacionat amb un aprenentatge més popular, “més de carrer” . Però realment aquest tipus d’aprenentatge ha sigut el que ha facilitat que avui en dia puguem estar estudiant molts dels fets històrics i llegendaris de l’antiguitat.  
Un altre punt ha destacar és que les persones som diferents, entre d’altres per la nostre manera de conviure. I això, és en part adquirit per el que observem, per el nostre entorn. Per exemple no és comporta igual una persona d’una tribu africana que una persona del nostre entorn. No ens comportem igual, per el simple fet de que tenim costums diferents, i aquestes costums són adquirides, són apreses.
Per tant podríem dir, que si que és necessària la convivència perquè les persones puguem seguir aprenent. Ja que amb aquests exemples i molts més que ens trobem en la nostre vida quotidiana, podem observar que de manera directa i també indirecta les persones aprenem de la convivència.  

1 comentario:

  1. Aprenem del nostre entorn, de casa, al bar, al parc....aprenem de tot allò que ens envolta i de les persones que frequentem. Aprenem de les vivències i experiències de la vida i d'allò que ens fa mal....SIGUEU FELIÇOS!

    ResponderEliminar